2010. május 13., csütörtök

Kandúrka

Elnézést a késésért, de nagyon sűrű hét áll mögöttem és még nincs is vége :)
Ezek a fotók kizárólag a kandúr cicáról készültek.


7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Zita!
Köszönjük a fotókat (most is nagyon jók lettek).Én ezt nem is vártam azonnal, most is teljesen jó. Nagyon aranyos a kis kandúr. Már nagyon várjuk a cica érkezését.
Bea

Zita írta...

Kedves Bea!

Nem is vettem én sürgetésnek, csak a saját elvárásaimmal szemben voltam "lassú", de most ez a hét tényleg nagyon zsúfolt volt, nem csak a fotókkal maradtam el, hanem egyéb teendőimmel is.
Tényleg egész jól sikerültek a képek, ahhoz képest, hogy hány homályos és "félcicák" készültek, mert nem nagyon akart egy helyben maradni, többször elszaladt a lencse elől. Persze életben még szebb és ez az alom hihetetlenül energikus. A korábbi cicák két hónapos koruk előtt még nem ugráltak fel a fotelbe, ezeknek nem gond és amire nem bírnak felugrani, arra kiagyalják, miként mászhatnak fel.

Névtelen írta...

Kedves Zita!
A kiscica oltásáról nem beszéltünk, amikor ott voltunk. Mi elintézzük az oltást, Prigli Mária doktornőhöz járunk már kb 15 éve.
A kis kandúr elhozatala nekünk akár már pénteken 5 órától alkalmas lenne.
Köszönettel. Bea

Zita írta...

Kedves Bea!
Pénteken a lányom megy kirándulni és én leszek az egyik kísérő. Ha emberi időpontban érünk, akkor szólok, hogy jöhetnek.
Zita

Névtelen írta...

Kedves Zita!
Akkor az lenne a legjobb, ha vasárnap délelőtt (bármikor) mennénk a cicáért (nekünk szombat valószínűleg nem jó). Mi is teli vagyunk kirándulással!
Bea

Zita írta...

Kedves Bea!

Közben megtudtam, hogy pénteken legkésőbb négyre hazaérünk a kirándulásról, úgyhogy nyugodtan jöhet.
Zita

Névtelen írta...

Kedves Zita!
Időközben szombatra kirándulásra ígérkeztem el, így jobban szeretnénk vasárnap délelőtt (bármilyen időpont jó délelőtt) menni a kis kandúrért.
Köszönjük: Bea