2010. május 4., kedd

1 hónaposan

A kiscicák egy hónaposak lettek. Hihetetlen, hogy ennyi idő alatt szinte már felnőttek, bár még mindig a tejecske a kedvenc, de már belekóstolnak a „nagyok” tányérjába is. A parketta csúszósságát gyorsan megszokták, néha úgy szaladnak, mintha kergetnék őket, de mászni azért jobban szeretnek, természetesen leginkább a lábunkon felfelé, főleg ha csupaszon van.

A hálószobából már rég kiköltöztek, de a doboz még hálóhelyül szolgál éjszakára, így elkerülhetjük, hogy bemásszanak az ágyunkba. Persze a dobozt is biztonságossá kellett tenni, mikor láttam, hogy minden létező és méretű lyukon megpróbálják átpréselni magukat, hogy friss levegőt szívjanak.

Leginkább Csikivel vannak problémáim. Iszonyú mennyiségű étel fér belé, nem győzöm a tányérját telerakni, pedig muszáj, mert nagyon kitartóan képes követelésének hangot adni, és ezzel az idegeimre menni, ráadásul nem szalonnabőrért könyörög, csak a legízletesebb ételeket hajlandó elfogadni.

Már most kezd kialakulni az egyéniségük. Van a megfigyelő, a játékos, a bátor és a pisis. A legjobb viszont az, hogy fogalmam sincs, mikor melyik a megfigyelő, a játékos, a bátor és a pisis, mivel annyira egyformák.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Zita!
Gyakran olvasom ezt az internetes naplót, és nézem a cicákról készült képeket. Már nagyon várjuk a mi kis kandúrunkat (8 hetesen hoznánk majd el). Ezen a hétvégén szeretnénk megnézni (május 15-16.) a kiscicákat, ha alkalmas az időpont. Pénteken délután telefonálni fogok, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.
Köszönettel: Gyulainé Nagy Beáta

Zita írta...

Kedves Beáta!

Pénteken már meg tudom mondani, hogy hétvégén, melyik időpont jó, addig még készítek pár fotót a kis kandúrról. Ez az alom hihetetlen gyorsan fejlődik, már kezdenek szépen eszegetni és a wc-jüket is egyre sűrűbben használják, úgyhogy két hónaposan már minden gond nélkül elmehetnek az új gazdikhoz.
Zita

Névtelen írta...

Kedves Zita!
Köszönjük, hogy készít újabb fotókat. Itt a képen vajon a kis kandúr van(vagy egy lány cica)?
Köszönettel: Bea