2010. május 20., csütörtök

Sziámik

A cicablog folytatódik, mert bár sok mindenről írhatnék, de inkább róluk. Egy nőstény még keresi szerető gazdáját, úgyhogy lehet jelentkezni. A jövő hétre már kettővel kevesebben lesznek, amit nem bánok, mert igencsak le tudnak fárasztani. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan felnőttek. Még nincsenek két hónaposak, de önállóan esznek, isznak, alig szopnak. Nem beszélek tovább, álljon itt pár fotó és videó, melyek mindent elmondanak és képzeljétek hozzá, hogy ez megy egész nap.
Ha leülök, azonnal az ölembe telepednek...... és öt perc múlva már horkolnak is.Szerencsére nélkülem is tudnak aludni.Epson reklámarcok.Annyi macskánk van, hogy a lányom is sziámi cicává változott.

Ilyen, ha játszanak:

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Zita!

A két kiscica nagyon szép és aranyos, semmi gond nincs velük, már a lány cica egymaga kiment és bejött a macskaajtón. Az éjszaka is szépen együtt aludtak, hajnalban odajöttek hozzám és velem aludtak tovább. Jó, hogy kettőt hoztunk, mert így együtt jól el tudnak játszani. A két nagy lány cicánk még nem kapcsolódott be a játékba, de majd megbarátkoznak egymással. Most egy napos széken ülnek és nyalogatják egymást.

Bea

Zita írta...

Kedves Bea!

Nagyon örülök, hogy jól érzik magukat a cicák, de erre is számítottam ilyen szerető gazdik mellett. Én is szerettem, mikor velem aludtak, csak túl korán ébredtek, és amikor négy macska rohangált ki-be a paplan alól hajnal négykor, az anyjuk meg a fejemnél hangosan próbálta fegyelmezni, na akkor kicsuktam őket.

Zita